Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj 4 izbový RD, bungalov, pozemok 661 m2, Ivanka pri Dunaji

Ulica: Bernolákovská
Obec: Ivanka pri Dunaji
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
375 000 €

Popis nehnuteľnosti

CORALI Real s.r.o. ponúka na predaj pekne riešený 4 izbový bungalov, zariadený, obytná plocha 145 m2, krytá terasa 10 m2, s parkovaním pre dve autá, príručný domček 12 m2,  pozemok 661 m2, v obci Ivanka pri Dunaji.

RD je z roku 2009, čiastočne zrekonštruovaný, udržiavaný.

Dispozičné riešenie: denná časť - vstupná chodba, priestranná kuchyňa s jedálňou prepojená s veľkou obývacou izbou s krbom, s východom na prekrytú terasu a záhradu, špajza, technická miestnosť; nočná časť - tri spálne, kúpeľňa s vaňou, sprchou a WC, samostatné WC.

Bungalov je zateplený, má podlahové kúrenie, krbové prieduchy v izbách, klimatizáciu, strecha škridla, úložný priestor pod strechou, je napojený na elektriku, kanalizáciu, voda - studňa (pravidelne testovaná). Nízke náklady na bývanie.

Pozemok je udržiavaný, vysadený okrasnými drevinami, v prednej časti parkovacia plocha pre dve autá (prístup cez posuvnú bránu), príručný domček. V zadnej časti pozemku je záhradný prístrešok, poskytujúci relaxačný priestor na oddych a príjemné posedenie. Prístup na zadnú časť pozemku je v prípade potreby možný aj z bočnej komunikácie.

Dom sa nachádza vo vzdialenosti cca 10 min chôdze od centra obce, blízko zastávka autobusu, vlakové spojenie, dobré napojenie na diaľnicu, v obci nájdete výbornú občiansku vybavenosť, možnosti relaxu na miestnom jazere, cyklotrasách, fitness a pod.

Cena: 375.000,- €

Uvedená cena je vrátane:
- provízie RK
- právneho servisu
- katastrálnych poplatkov a notárskych poplatkov spojených s KZ
- listu vlastníctva na Vaše meno
- asistencia pri protokolárnom odovzdaní nehnuteľnosti
- vybavenie úveru na financovanie nehnuteľnosti osvedčeným hypotekárnym špecialistom

KONTAKT:
Slováková Štefania, 0903 240 775

slovakova@coralireal.sk

Nehnuteľnosť predáva realitná spoločnosť CORALI Real s.r.o., office: Nová Rožňavská 136 (budova IES), tel. č.: 0903 240 775, 0915 697 799, www.coralireal.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
661 m2
Úžitková plocha:
145 m2
Zastavaná plocha:
173 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
145 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti